Syntax Error

Portfolio

Dit portfolio bestaat uit een selectie van actuele projecten, ontwerpen en referenties van klanten.


Projecten

Dagblad van het Noorden

Gebruikersonderzoek en Ontwerp van de website voor Dagblad van Noorden. Het Digital Development team van Mediahuis Noord ontwikkelt alle websites en apps voor haar nieuwstitels. Als UX/UI designer was ik verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling en het design van deze webapplicaties. Gebrukersonderzoek onder zowel lezers als journalisten stonden aan de basis van het ontwerp en de technische uitvoering.


Leeuwarder Courant

Gebruikersonderzoek en Ontwerp van de website voor de Leeuwarder Courant. Hier een tweede voorbeeld van een titel die we met het Digital Development team van Mediahuis Noord hebben ontwikkeld. Als UX/UI designer was ik verantwoordelijk voor het gebruikersonderzoek en ontwerp van deze website.


Hanze web 2.0

Het projectteam Hanze Web 2.0 ontwikkelt een nieuw interactief platform voor de Hanzehogeschool. Dit nieuwe platform combineert een publieke website met een intranet en een sociaal netwerk. Tijdens dit traject adviseer ik het team op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, informatie architectuur en webdesign.


Website Syntax Error

Concept en design van de nieuwe Syntax Error website. Erik Huisman van Innovatio heeft geholpen met het opzetten van de HTML en het animeren van raket.
Een website ontwikkelen voor je eigen bedrijf is praktisch onmogelijk zonder een betrokken panel dat meedenkt. Met dank aan Edwin, Niels, Sietze en Erik voor de opbouwende kritiek.


OntwerpenReferenties

"Sjors heeft voor NHL Hogeschool de website voor het nieuwe Simulation & Game-Based Training & Assessment Lab (SiGa-Lab) gemaakt. Ik ben bijzonder tevreden over de samenwerking en het resultaat. Sjors is iemand die zowel creatief en innovatief, als stipt, daadkrachtig en -to the point- is. Een gouden combinatie!
Ik kan iedereen aanraden zaken met hem te doen."
Djoerd Hiemstra, Beleidsadviseur NHL Hogeschool

"Sjors is een ware expert op het gebied van usability. Van zijn vakgebied weet hij enorm veel en kan deze ook goed toepassen in de oplossingen die hij maakt. Hij weet goed te doorvoelen wat de gebruiker daadwerkelijk belangrijk vindt en kan goede adviezen geven hoe het design en informatievoorziening hierop optimaal ingericht kunnen worden. Sjors komt zijn afspraken na en is een prettige collega om mee samen te werken!"
Omid Givi, Projectmanager Hanzehogeschool Groningen

"Waarom zou je dat willen?", Dat is een vraag die goed bij Sjors past. Hij laat je, met oog voor de achterliggende processen, als klant nadenken waarom je een bepaalde oplossing gevraagd hebt.
Rob van der Schoot, Directeur Stichting Landelijke Nieuwbouwportal

Sjors is de ideale spil in het web. Door zijn grafische achtergrond en zijn jarenlange ervaring is hij heel goed in staat om de (onderliggende) klantwens te vertalen naar de ontwerpuitdaging. Daarnaast weet hij de keuzes op basis van cijfers te onderbouwen en de verwachtingen van de klant goed te managen.
Mark Keuter, Manager e-business AM

Sjors blijft verrassen doordat hij vraagstukken net weer vanuit een andere perspectief bekijkt.
Anneke Jongerius, Manager Marketing & Verkoop Synchroon

Als je de klus geklaard wil hebben dan moet je bij Sjors zijn. Oog voor de klant, voor de opdracht, voor het concept, voor de vorm, voor de techniek en vooral...voor de beleving bij degene waarvoor het bedoeld is! Het hart op de juiste plaats en de drive om altijd te leveren. Het liefst met een stevige dosis muziek!
Coen van de Steeg, Directeur coöperatie WeHelpen

Sjors is de verbindende link tussen commercie en techniek, tussen opdrachtgever en techneut. Op vele projecten erg plezierig samengewerkt.
Wim De Lathauwer, Sales Manager Amvest